Varoitus Tällä sivustolla käytetään evästeitä parhaan käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, oletamme, että hyväksyt evästeiden vastaanottamisen tältä sivustolta.OK

Osta pelituoli halvalla. Malli ts-bs815

03-05-2022

"Pelituoli ts-bs815" on mukava tuoli pelaajille ja toimistotyöntekijöille, jotka pitävät mukavaa istumista erittäin tärkeänä. Lukuisat tekniset tiedot ja edullinen hinta eivät jätä ketään kylmäksi!

Tuotemerkki Trisens
Materiaalit Muovinen jalusta, keinonahkainen päällinen
Max. Paino 120 kg
Rungon korkeus 119-129 cm
Toimistotuoli ts-bs815

Mallin "Pelituoli ts-bs815" edut ja tekniset tiedot

Paljon korkeampi selkänoja kuin toimistotuolissa pitää vartalon pystyssä.

Osta pelituoli halvalla. Malli ts-bs815

Pelituoli tukee hartioita ja selkää, joten et tunne väsymystä. Se on sekoitus mukavuutta ja haastetta. Se auttaa pitämään kehosi pystyssä eikä tunne kipua, kun istut samassa asennossa pitkään.

4250931570783_2%20(72).jpg?1651736145746

Eri tavoin säätäminen tekee pitkäaikaisesta istumisesta entistäkin mukavampaa.
Pelituolia voi säätää useilla eri tavoilla, useammalla kuin tavallista toimistotuolia: taaksepäin voi nojata täydessä 135 asteen kulmassa, käsinojia voi kääntää kaikkiin suuntiin. Jopa lannerangan tuki liikkuu ylös ja alas käyttäjän tarpeiden mukaan.

Istuimen korotettu etureuna ja sivureunat auttavat vähentämään paineen muodostumista
Suositeltava ergonominen istuma-asento on polvet taivutettuina 90 asteen kulmaan ja jalat tasaisesti lattialla. Tällaisessa asennossa istuin, jossa on korotettu reuna, on paras vaihtoehto paineen muodostumisen vähentämiseksi reisien takaosaan.

Korotettu etureuna on otettu käyttöön oikeista autonistuimista. Muotoilu on ergonomisesti yhtä hyvä kuin korotetut sivureunat.

Irrotettavat lanneranka- ja päätyynyt tukevat selkärankaa
Pää- ja lannerangan tyynyt tukevat selkärankaa optimaalisesti ja lievittävät painetta istuessa.

Lannerangan ja pään tyynyt on valmistettu hengittävästä verkkokankaasta. Pääntyynyt vapauttavat niskalihaksia rasituksesta ja ehkäisevät jännitystä, mikä voi parantaa tunne- ja mielentilaasi.

Korkea selkänoja, jossa on kiinteä niskatuki, tarjoaa lisää mukavuutta ja tukea
Yhdessä irrotettavan päätyynyn kanssa tämä on ergonomisesti parempi verrattuna toimistotuoleihin, joissa on keskikorkea tai matala selkänoja. Pääntuella, tukityynyllä ja selkänojalla varustettu pelituoli tarjoaa enemmän mukavuutta ja tukea kuin tuoli, jossa ei ole makuuasentoa.
Tutkimusten mukaan makuuasennossa istuminen rasittaa nikamavälilevyjä vähiten. Se on erityisen tärkeää, jos kärsit selkäkivuista. Pelaajille, jotka voivat helposti viettää useita tunteja istuen, pelituoli, jossa on korkea makuuasento, auttaa ehkäisemään selkäkipuja ja jopa vammoja. Pelituolit ovat erittäin monipuolisia nojautumismekaniikan suhteen, jotkut voivat nojata lähes vaakatasoon.

Kantavuus jopa 120 kg
Vahvistettu teräsrunko mahdollistaa jopa 120 kg:n kantavuuden. Kaasujousi on sertifioitu useita kertoja, joten se on erityisen turvallinen. Leveä jalusta takaa riittävän vakauden. Siihen on kiinnitetty viisi pehmeästi liikkuvaa pyörää.

Mitä pidennettävä pehmustettu jalkatuki edistää?
Jalkatuet vähentävät selän rasitusta ja mahdollistavat asennon vaihtamisen painoa siirtämällä. Jalkatuet parantavat ryhtiä, vähentävät väsymystä ja lievittävät jalkojen, nilkkojen, polvien ja reisien kipua tai epämukavuutta.

Istuimen korkeutta ja selkänojan asentoa voidaan säätää kahdella säätövivulla.
Yksi säätövipu on hyvä, kaksi säätövipua on vielä parempi! Istuma-asentoa ei pidä säilyttää jäykästi. Kahta säätövipua käytetään sopivan istuma-asennon löytämiseen. Toisella vivulla säädetään istuimen korkeutta ja toisella vivulla selkänojan asentoa.

Kaasunostin mahdollistaa istuinkorkeuden portaattoman säädön
Istuinkorkeuden säätämiseen ei tarvitse olla nero. Voit tehdä sen helposti yhdellä vivulla. Tämän erittelyn ansiosta voit muuttaa korkeutta suhteessa työpöydän korkeuteen. Tämä lisää mukavuutta ja ergonomisia etuja.

Päämateriaali on keinonahkaa
Tekonahan suuri etu on, että se on edullisempi kuin nahka. Se on myös kestävämpi ja helpompi puhdistaa, koska se ei ole huokoinen. Sen ansiosta nesteet, lika ja muut roskat on helpompi pyyhkiä pois tahrimatta istuimen verhoilua. Suuri etu on, että keinonahka ei haalistu ajan myötä. Nahkaan ja muoviin verrattuna keinonahka ei hengitä yhtä hyvin ja voi aiheuttaa hikoilua kuumalla säällä.

Muovisilla kaksoisrullilla varustettu turvajalusta tarjoaa suuren kantavuuden
Muovisilla kaksoisrullilla on hyvä jousitus ja suuri kantavuus. Nämä kaksoisrullat ovat hellävaraisia lattialle, eivät jätä jälkiä ja niiden rullausääni on hiljainen. Näin mikään ei voi häiritä ajanvietettäsi tietokoneen äärellä!

Mitä tuet säädettävällä selkänojalla ja taittuvilla 3D-käsinojilla?

4250931570783_3.gif?1651736283994

Käsinojien ja selkänojan avulla tuet olkavyölihaksia ja helpotat selän, niskan, kaulan ja hartioiden lihasten toimintaa. Hyvän säädettävyyden ansiosta voit säätää tuolin selkänojaa, lannerangan tukea, kallistusta, pääntukea ja käsinojia kaikkiin mahdollisiin suuntiin. 3D-käsinojat ovat säädettävissä kolmessa ulottuvuudessa. Verrattuna 4D-käsinojiin 3D-käsinojat eivät voi liikkua vasemmalle/oikealle. Niissä on kuitenkin mahdollista säätää korkeutta, taaksepäin/eteenpäin. Käsinojien yläosa on myös pehmustettu mukavuuden ja tuen vuoksi.

Nykyaikaisia värejä valittavana TS-BS815

4250931570783_4%20(37).jpg?1651736325957

Tarjoamme sinulle 5 yhdistelmää moderneja kaksoisvärejä. Löydät sopivan väriyhdistelmän, joka miellyttää makuasi ja huoneesi sisustusta. Näitä värejä ovat mm: Punainen/musta, valkoinen/musta, harmaa/musta, sininen/musta, musta/musta.

4250931570783_5%20(29).jpg?1651736369638

Mitat:
■ Mitat istuin (L/S): n. 51 / 50 cm.
■ Selkänojan mitat (L/H): n. 56 / 86 cm.
■ Jalustan halkaisija: n. 70 cm
■ Käsinojien korkeus: 27 cm

■ Pohja: korkealaatuista muovia
■ Tekonahkainen osa: 100 % polyuretaania
■ Valittavissa olevat värit: punainen/musta, valkoinen/musta, harmaa/musta, sininen/musta, musta/musta.
Muut tekniset tiedot: Muuta: Minkälainen väri on?
■ Max. Kuormitus: n. 120 kg
Toimituksen laajuus:
■ Selkänoja
■ Istuin
■ 2 x käsinojat
■ 2 x tukityynyt
Jalusta 5 pyörällä
■ Työkalusarja

Osta Pelituoli ts-bs815 >>

Kommentit

Ei kommentteja

Kirjoita arvostelu