Varoitus Tällä sivustolla käytetään evästeitä parhaan käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, oletamme, että hyväksyt evästeiden vastaanottamisen tältä sivustolta.OK

Ruokailutuolit

22-04-2022

Tuoli palvelee fyysisiä ja henkisiä tarpeitamme levätä, rentoutua, syödä ja työskennellä paljon kattavammin kuin mikään muu huonekalu.

Täältä löydät modernimmat ruokailutuolimallit, juhlatuolit ja toimistotuolit, jotka eivät vain sovi hyvin huoneeseen, kaappiin tai asuntoon, vaan luovat myös viihtyisän ilmapiirin. Makusi mukaan tarjoamme myös laajan värivalikoiman ruokailutuoleja, ruokailutuoleja ja toimistotuoleja.

Ruokailutuolit

Ruokailutuoli on usein ylpeydenaihe ihmisille, jotka haluavat kutsua vieraita illalliselle. Hyvän ruokapöydän tuolin suuri etu on se, että kaikki istuvat siinä mukavasti. Ruokapöydän tuolit eroavat toisistaan paitsi materiaalin myös muodon, tyypin ja mittojen osalta. Jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa ja etunsa.  Esittelemme seuraavat ruokailutuolien materiaalit:

Istuinpäällinen: keinonahkaa (100 % polyuretaania).

Runko: pyökki, metalli

Istuimen kuori: polypropeeni

Puiset ruokapöydän tuolit sopivat täydellisesti kotiin, jossa on perinteinen ilme ja tunnelma, varsinkin kun niitä ympäröivät muut puiset huonekalut. Voit saada niitä puisilla käsinojilla tai ilman tai pehmustetuilla istuimilla ja selkänojilla, riippuen siitä, kuinka muodollinen haluat sen olevan. Puiset ruokailutuolit kestävät helposti päivittäisen käytön rasitukset, ja ne pysyvät taatusti toimivina hyvin pitkään. Oikea pinnoite suojaa niitä sieni- ja termiittitartunnoilta, ja ne pysyvät varmasti toimivina ja kauniina hyvin pitkään. Puiset tuolit ovat yleensä säänkestäviä. Vaikka unohtaisit ne ulos viettäessäsi laatuaikaa ystäviesi kanssa, sää ei vahingoita tuoleja.

Metalliset ruokailutuolit ovat modernin näköisiä, joten ne voivat päivittää minkä tahansa huoneen. Ne ovat yleensä myös kevyitä, joten voit tarvittaessa helposti nostaa ne ylös ja siirtää ne toiseen huoneeseen tai jopa ulos. Ne on helppo pitää puhtaana, sillä voit yksinkertaisesti pyyhkiä metallipinnan puhtaaksi roiskeiden poistamiseksi.

Keinonahkaisten ruokailutuolien tärkein etu on se, että ne ovat edullisempia kuin nahka. Se on myös kestävämpi ja helpompi puhdistaa, koska se ei ole huokoinen. Tämä helpottaa nesteiden, lian ja muiden roskien pyyhkimistä ilman, että istuimen verhoilu tahriintuu. Vaikka joissakin keinonahkaistuimissa on pieniä reikiä, jotka auttavat niitä hengittämään, materiaali imee nestettä helpommin, joten se on helppo puhdistaa roiskeista tai vedestä. Suuri etu on, että keinonahka ei haalistu iän myötä. Keinonahkaiset istuimet ovat kestävämpiä ja kestävät naarmuja. 

Asiantuntijat neuvovat ostamaan ruokailutuoleja, joiden istuinkorkeus on 40-50 cm, jotta tuolit sopivat yhteen keittiön muiden kalusteiden kanssa. Kaikkien ruokailutuolien istuinkorkeus on noin 43 cm, mikä takaa hyvän kalustuksen mihin tahansa ruokasaliin.

Kun olet valinnut tuolit oikeasta materiaalista, jonka haluat eniten ruokasaliin, keskity suunnitteluun. Tämä tarkoittaa sitä, että etsit kotiisi parhaiten sopivia värejä ja kuvioita. Jos suurin osa huonekaluistasi ja seinien maaleista on neutraaleja värejä, saatat haluta ruokasaliin beigejä, valkoisia tai ruskehtavia tuoleja. Tämä voisi tietysti olla myös hyvä hetki laittaa huoneeseen tuoleja, jotka ovat sävyltään tiilenpunaisia, punaisia tai muita sävyjä.

Meiltä voit valita 2,4,6,8 ruokailutuolia tietystä mallista, valintasi mukaan.