Varoitus Tällä sivustolla käytetään evästeitä parhaan käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, oletamme, että hyväksyt evästeiden vastaanottamisen tältä sivustolta.OK

Osta toimistotuoli halvalla. Malli tr-bs10

03-05-2022

Toimistotuoli "tr-bs10" on edullinen huonekalu, jolla on paras hinta-laatusuhde. Tämä tuoli sopii hyvin huoneeseesi. Se sopii niin pöydän ääressä työskentelyyn kuin rentoutumiseen.

Tuotemerkki Trisens
Materiaalit hengittävä verhoilu, muovinen jalusta, muovinen päällinen.
Max. Paino 120 kg
Rungon korkeus 95-105 cm
Toimistotuoli tr-bs10

Tr-bs10-toimistotuolimallin edut ja tekniset tiedot


Mikä on korkeussäädettävän lannerangan tuen tarkoitus?

Noin 72 cm korkea selkänoja on ergonomisesti muotoiltu niin, että se tukee selkärankaa riittävästi. Korkeus- ja syvyyssäädettävä lannerangan tuki tukee selkää erittäin hyvin. Muilla lukuisilla säätömahdollisuuksilla on yksi tavoite - varmistaa terve istuma-asento.

Mukavasti pehmustettu istuin vähentää reisiin kohdistuvaa painetta
Istuimessa on erityisen paksu kangaspehmuste. Pehmeä pinta vähentää reisiin kohdistuvaa painetta melkoisesti, mikä edistää jalkojen verenkiertoa.

Istuin tarjoaa korkeaa mukavuutta monien tuntien ajan. Istuimen korkeutta voidaan säätää 10 cm. Myös käsinojat ovat korkeussäädettävät.

Synkronoitu mekanismi tuo lisää mukavuutta
Synkronisella mekanismilla varustettu toimistotuoli nojaa selkänojaan. Synkronimekanismi korjaa virheellisiä asentoja ja keventää selän rasitusta. Toimistotuoli tukee selkää myös olemassa olevilla mekanismeilla, kun todellinen istuma-asento ja -asento muuttuvat.

Osta toimistotuoli halvalla. Malli tr-bs10

Mitä tuet kokoontaitettavilla 3D-käsinojilla?
Käsinojien avulla tuet olkavyölihaksia ja helpotat niska-, kaula- ja hartialihasten toimintaa. 3D-käsinojat ovat säädettävissä kolmessa ulottuvuudessa. Verrattuna 4D-käsinojiin 3D-käsinojat eivät voi liikkua vasemmalle/oikealle. Niissä on kuitenkin mahdollista säätää korkeutta, taaksepäin/eteenpäin. Käsinojien yläosa on myös pehmustettu mukavuuden ja tuen vuoksi.

Integroitu pääntuki, jossa on pehmeä pehmuste, ehkäisee jännittymistä
Toimistotuolissa ei todellakaan tarvitse olla pääntukea. Useimmiten työskentelet työpöydän ääressä hieman kumarassa asennossa ja tuskin käytät sitä. Selkänoja ja niskatuki on valmistettu hengittävästä verkkokankaasta. Pääntuet vapauttavat niskalihaksia rasituksesta ja ehkäisevät jännitystä, joka voi aiheuttaa tunne- ja mielentilasi.

4250931570783_1.png?1651670106837

Mitä tarkoitetaan hengittävällä pinnalla?
Hengittävyydellä tarkoitetaan vesihöyryn kykyä tai mahdollisuutta poistua tekstiilin sisältä ulos. Erityisesti toimistotuolissa hengittävä pinta tarjoaa miellyttävän ja kuivan käyttöilmaston ja auttaa ehkäisemään liiallista hikoilua ja ylikuumenemista.

Mihin ergonomisessa suunnittelussa keskitytään?  
Ergonomisen toimistotuolin painopiste on dynaamisessa istumisessa, jota kutsutaan myös vilkkaaksi, liikkuvaksi istumiseksi. Tämä auttaa keventämään selkärankaa ja estää kehoa väsymästä nopeasti. Optimaalinen toimistotuoli mukautuu kehon jokaiseen liikkeeseen ja tukee sitä kaikissa asennoissa.

Mitä muovinen turvajalusta tarjoaa?
Pyörivä tuoli saadaan liikkeelle pyörillä varustetun 5-tähtijalustan ansiosta. Tämä mahdollistaa jopa 120 kg:n tukemisen. Turvajalusta takaa vakauden ja turvallisuuden istuessa.

Mitä ulosvedettävä pehmustettu jalkatuki edistää?
Jalkatuet auttavat vähentämään selän rasitusta ja antavat työntekijälle mahdollisuuden vaihtaa asentoa painoa siirtämällä. Jalkatuet linjaavat ryhtiä, vähentävät väsymystä ja lievittävät jalkojen, nilkkojen, polvien ja reisien kipua tai epämukavuutta.

Kompakti toimitus ja helppo kokoonpano
Toimistotuolin kaikki osat on pakattu erittäin siististi, mikä varmasti helpottaa toimitusta. Kokoonpanoon tarvitset toimistotuolin mukana pakatut ohjeet, huovan, hieman voimaa ja muuten vain kädet.

5 saatavilla olevaa väriä TR-BS10

4250931570783_4%20(38).jpg?1651670188445

Istuimen korkeutta ja selkänojan asentoa voidaan säätää kahdella säätövivulla.
Yksi säätövipu on hyvä, kaksi säätövipua on vielä parempi! Istuma-asentoa ei pidä säilyttää jäykästi. Kahta säätövipua käytetään sopivan istuma-asennon löytämiseen. Toisella vivulla säädetään istuimen korkeutta ja toisella vivulla selkänojan asentoa.

Kaasunostin mahdollistaa istuinkorkeuden portaattoman säädön 
Istuinkorkeuden säätämiseen ei tarvitse olla nero. Voit tehdä sen helposti yhdellä vivulla. Tämän erittelyn ansiosta voit muuttaa korkeutta suhteessa työpöydän korkeuteen. Tämä lisää mukavuutta ja ergonomisia etuja.

Pääasiallinen materiaali on muovi
Tämä tuoli on valmistettu tekstiilistä (polyesteristä). Polyesteri koostuu erittäin kevyistä ja hienoista kuiduista, jotka eivät juurikaan ime kosteutta. Hienojen kuitujen ansiosta toimistotuoli on hyvin hengittävä, mikä estää hikoilua kuumalla säällä. Mittapysyvyyden ansiosta tästä materiaalista valmistetut toimistotuolit säilyttävät aina alkuperäisen muotonsa. Lisäksi polyesteristä valmistetun toimistotuolin väri pysyy erityisen pitkään intensiivisenä, sillä kemiallinen värjäys on erityisen kestävä eikä haalistu pesusta huolimatta.

4250931570783_5%20(30).jpg?1651670260271

Mitat:

65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm.
Mitat istuin (L/T): n. 53 / 50 cm.
Mitat selkänoja (L/K/T): n. 50 / 72 cm
Jalustan halkaisija: n. 70 cm
Käsinojien korkeus: 27 cm
Pakkausmitat (L/K/T): n. 59 / 74 / 36 cm.

Pohja: muovi
Tekstiili: 100 % polyesteri
Väri: Musta


Lisätietoja:

Max. Kuormitus: n. 120 kg


Toimituksen laajuus:

Selkänoja
Istuin
2 x käsinojat
jalusta 5 pyörällä
Työkalusarja

Pelituoli musta tr-bs10 >>

Kommentit

Ei kommentteja

Kirjoita arvostelu